michalsmalbrugge.reismee.nl

Eerste blog!

Hi iedereen!

Mijn naam is Michal en ik vertrek eind augustus naar Nova Scotia, Canada om hier aan mijn High School avontuur te beginnen! Sinds ik deze reis heb gewonnen via de wedstrijd van Travel Active kijk ik echt letterlijk elke dag uit naar de dag dat ik vertrek!

Begin mei kreeg ik te horen dat ik geaccepteerd was voor het High School programma in Canada. Precies een maand later werd ik opgebeld door Travel Active dat ik een gastgezin had. Ik was zo ontzettend blij! Mijn host Parents zijn Mark & Tifanny, zij hebben twee kinderen Hailey (5) en Jaxson (16 maand). Samen wonen zij in de stad Lower Sackville, dit ligt een klein halfuurtje af van de hoofdstad Halifax. Mijn gastgezin en ik hebben al best veel mail contact gehad. Mijn hostzusje Hailey blijft vragen wanneer nou eindelijk haar grote zus komt! (super schattig!) Het zijn echt hele lieve mensen, we delen dezelfde hobby’s en interesses. Ik ben ontzettend blij dat ik mijn tijd in Canada met hen door mag brengen! Natuurlijk heb ik al rondgekeken via GoogleEarth hoe mijn stad en straat eruit ziet. Het lijkt mij een mooie stad en er is veel te doen. Mijn hostmom heeft mij ook een aantal foto’s van het gezin en het huis gestuurd, zo leuk! Ik zal naar de Sackville High School gaan (ik moet dan met een echte gele Canadese schoolbus naar school toe). De school biedt heel veel verschillende vakken, sporten en activiteiten aan. Dus echt iets voor mij!

Op zaterdag 18 juni had ik de voorbereidingsbijeenkomst in Arnhem. Hier ging ik samen met mijn ouders naar toe. Dit was een hele leuke en leerzame dag. We konden de andere studenten ontmoeten die ook naar het buitenland zullen vertrekken. Op de bijeenkomst werden verschillende presentaties gehouden. Er werd praktische informatie over de reis verteld maar er werden ook tips en ervaringen gedeeld over dingen zoals heimwee en regels. Ook waren er oud-studenten aanwezig van verschillende landen, zij vertelden over hun HighSchool experience en gaven tips. Het was echt super leuk om naar te luisteren! We hebben die middag nog een leuke foto gemaakt met alle studenten die dit jaar naar Canada vertrekken! Ik ging ook samen met mijn ouders op de foto voor de Canadese vlag. Ik zal de foto's even plaatsen bij het kopje ' foto's '.

Na deze middag wilde ik echt al gelijk in het vliegtuig stappen om naar Canada te gaan. Ik moet nog eventjes wachten want eerst staat er ook nog een hele leuke zomervakantie gepland!

Ik kijk ontzettend uit naar mijn avontuur! Jullie zullen zeker nog meer van mij horen. Wil je geen een blog missen? Vul dan je emailadres in zodat je een melding krijgt!

Liefs,

Michal

Reacties

Reacties

Mama

Wat een mooi,uitgebreid verhaal Mik!

Sterrin

Leuke blog Mik!

Danielle

Ik ga je zeker volgen, wat een leuke start blog!

Lena Muriani

Ga je zeker volgen., vind je blog nu al leuk...

tante Ria

Leuk Michal ! Wat een mooi avontuur ! Wij gaan je zeker volgen...en missen...:)

Papa

Goed begin van een mooi avontuur Michal.
Ik ben trots op je. Go for it!

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!

Deze reis is mede mogelijk gemaakt door:

Travel Active